fredag, januari 27, 2006

Vad har jag egentligen slängt?

För ett tag sen rensade vi i källaren. Kartong efter kartong med gamla saker åkte ut. Idag hamnade jag på den här sidan.

En del saker vi slängde är misstänkt lika vissa saker på just den sidan. Likaså saker jag har slängt förr om åren.

Man skulle ha sparat den där Cobratelefonen och den där Dialogtelefonen i alla fall och i fortsättningen bör man ta reda på vem formgivaren är innan man hivar ut saker.

Det kanske inte är så dumt att samla på prylar ändå?

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

I går på Antikrundan hade de en vas - Rörstrand - exakt som den mamma hade och avskydde. Den samlade damm i alla håligheter och såg jämt skitig ut. Men 2 såna för 800:- .... synd att den nog gick till soporna...

Anonym sa...

Såna saker får mitt hår resa i skyn! Vi hade en sån röd telefon och gud vet var den tog vägen? Ska fråga mamma eller syrran... Och gud vet vad jag har slängt, men jag lever och mår bättre utan sakerna i alla fall Om jag ska rensa huset, ska jag anlita "Rent Hus" gänget.. killen kollar om grejor är värda eller inte.. TJejen är psykolog och så.. Vad jag svamlar just här nu:-)

Monica med yffen sa...

Bloggblad: Det finns saker som man slängt som man nu i efterhand tänker att man nog kunde ha tagit till Antikrundan. Men hade jag haft dem kvar och hade jag tagit dit dem, var de säkert inget värda.
(Min vanliga tur :))

Anne-maj: Det man inte vet, lider man inte av, sägs det. Synd att jag skulle hitta den där sajten och se saker som jag kände igen. :)

Monica med yffen sa...

Ja, hur var det nu...:)