fredag, april 07, 2006

Vart tog rösten vägen?

Yffen är trött idag. Han äter inte mycket heller men det är ju helt förståeligt. Däremot oroar jag mig över att han inte skäller. Han har inte sagt ett pip sedan han kom hem och han brukar både prata och skälla en hel del. Kanske är det för att han har haft slang ner i halsen och är öm. Vi får se om hans röst kommer tillbaks.

Nu saknar jag faktiskt hans skällande.

5 kommentarer:

Bambi sa...

Det har nog både med att han har ont i halsen att göra, samt efterkänning av narkosen. Han har säkert jätteont i munnen. Fick du inget smärtlindrande till honom?

Jazz var också helt tyst, dagen efter han hade varit sövd. Men han fick piller (stoppade in dem i en bit leverpastej) ifall han skulle ha ont.

Monica med yffen sa...

Nej, jag fick inget smärtstillande. Tänkte faktiskt också på det på kvällen. Att det var konstigt att jag inte fick det.

Men nu skäller han! Precis nu. Det blåser och det lät som om någon knackade på dörren. Så han har rösten kvar. Skönt! :)

Bloggblad sa...

Den lille kraken.
Kan meddela att jag inte heller skällt idag...

Anonym sa...

Dom brukar nog inte skicka med smärtlindring efter att ha dragit tänder. Jag tror att han kommer igen snart. Han är snart det gamla vanliga jag

Monica med yffen sa...

Bloggblad: Vilken tur! (att du inte har skällt, menar jag. :))

Gunnel: Han är redan sitt gamla jag igen. Lite svullen på läppen bara.