tisdag, oktober 10, 2006

Bara en bild till...



... för att visa hur stora tassar hon har :) . Här börjar hon "trampa" när hon får syn på mig - därför ser den ena tassen större ut.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååå....såååååå....fiiiiiin...hon är!!!!!
Klart hon inte känner sig trygg än. Men jag hoppas och tror att gammelkatta vänjer sig. Den här lilla lär ju vara snabbare :O)
Yffen...han kommer snart att acceptera henne, det är vad jag tror i alla fall.
Vilka vackra ögon hon har!!

Monica med yffen sa...

Yffen vill så gärna bli kompis, det märks. Han har gjort flera försök och han viftar på svansen och liksom kryper närmare och närmare. Men kommer han för närma, fräser hon och han springer till mig och gömmer sig. När sedan storkatten fräser, blir han helt fascinerad (eftersom han aldrig sett henne fräsa) och springer fram och tittar henne ordentligt i munnen. :)

Humlan sa...

Haha! Jag ser Yffen framför mig, när han tittar storkatten i munnen! =D

Men hon är för söt den lilla nykomlingen! Jag älskar katter, men är tyvärr lite allergisk. När en kompis skaffade två nya så var jag med när dom kom hem. Den ena bestämde sig för att jag var tryggheten där, så hon kröp innanför min blus och la sig. Gulligt, men inte skönt när hon satte klorna i mig när vi försökte få ut henne...

Linda sa...

Djur är ju för roliga!
"-vad har du i munnen, varför låter du så där, eller hur gör du?!"
Det kommer att bli hur bra som helst tror jag.

Monica med yffen sa...

Humlan: Vet du... Den här rasen är faktiskt allergivänlig :) Jo, det är sant. En del allergiker klarar den och det finns vissa testhem med rasen där allergiker kan prova.

Lindalotta: Ja, det var ungefär som om han frågade "hur gör du det där?"

Bambi sa...

*Skrattar* Kan riktigt se Yffen! Men nu blev jag ännu mer nyfiken, allergivänlig säger du. "Väduren" är allergisk för katter, annars skulle vi haft juu...

Monica med yffen sa...

En del allergiker klarar av just den här rasen. Om du går in på
http://www.sibiriskkatt.nu/ kan du läsa mer om allergi och testhem.

Bambi sa...

Tack snälla du!! Ska genast kolla!