tisdag, maj 30, 2006

Förkylt

Lena var genomförkyld när hon vaknade. Och vädret inbjuder inte till några utomhusaktiviteter så idag är det premiär för henne framför en dator. Hon lär sig snabbt och sitter just nu och spelar Legoracer, vilket hon verkar tycka är kul.



Freestylen var efterlängtad. Hon fick aldrig ta den med sig till barnhemmet eftersom hon inte skulle få behålla den. Inte så mycket för värdet på den utan för att hon själv skulle blivit ledsen över att ha förlorat den.

Här lyssnar hon på en skiva med svenska texter och sjunger med.



Snart ska vi baka en paj. Och eftersom det är tisdag är det dotterns ridskola som gäller senare.

9 kommentarer:

Anonym sa...

och vi ska hoppa i kväll! Spännande?

Trist att man är förkyld...

Monica med yffen sa...

Dottern hoppade förra veckan. Hon är också förkyld, och alltså Lena likaså. Det är verkligen trist.

Ni får se till att bli friska, allihopa!

Batbut sa...

Hoppas hon kryar på sig snabbt. Så skönt att äntligen ha henne hos er. SÅg bilderna nedan och det märks att hon trivs. Vilken lycka för henne att ha er att komma till. Och vilken lycka för er att kunna ge & få en sådan gåva.

mossfolk sa...

Vad kul med alla bilder! Det måste vara nästan som att kliva in i en saga för de här ryska barnen att få leva i en riktig familj... Spännande att se vad hon tycker om hästarna och ridskolan :)

Monica med yffen sa...

Batbut: Hon är inte riktigt sig lik. Lite reserverad fortfarande men snart hoppas jag att hon slappnar av helt, som förra sommaren. Det är i alla fall härligt att ha henne här.

Karin: Datorn var en höjdare. Jag låter henne sitta där men så här länge blir det bara idag. Det är ju första gången hon gör det. Nu har hon gått genom Emil i Lönneberga och håller på med Pippi Långstrump. Det kan ju också vara ett bra sätt att lära sig svenska.

Säkert vill hon också rida. Det går inte just där, på ridskolan, men vi fixar det en annan dag på något annat sätt.

Anonym sa...

Rosa gardiner och en mässingssäng med rosa överkast...vilken flickdröm. Sen att sitta där och lyssna på sin egna freestyle. Vad det skall kännas i den lilla kroppen

Bambi sa...

Inte konstigt att hon är lite blyg. Kan tänka mig att hon i allafall mentalt nyper sig i armen och undrar om det är på riktigt....

Monica med yffen sa...

Gunnel: Hon verkar tillfreds. Jag hoppas att hon är det också men just nu är det bara dator, dator, dator som gäller. :)

Bambi: Hon slappnar mer av med dottern än med oss. Så var det faktiskt förra sommaren också men så är hon ju van att bara ha barn runt sig på barnhemmet. Det är inte så konstigt.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.